Wie zijn wij

Till The Ent

Als jij het binnen sporten zat bent kun je nu komen sporten bij Till The Ent. Wij bieden vijf lessen in de week aan en dat allemaal in de buitenlucht. Wat wij geven zijn bootcamps. Dit kan zijn een normale bootcamp waar er op een juiste manier getraind wordt omtrent kracht en uithoudingsvermogen. Ook bieden wij een boxing bootcamp aan, hier ga je in 45 minuten helemaal stuk op een prettige manier. Dit doen wij op maandag, woensdag en vrijdag. Meld je nu aan en begin met twee gratis proeflessen!

"Fit worden en blijven werkt het best als je er ook plezier in hebt"

Wie ben ik?

Sporten is mijn hobby

en mijn werk!

Mijn naam is Justin Ent, 21 jaar en eigenaar van Till The Ent. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Mensen helpen met een fitness wens dat is wat ik graag doe. Zelf speel ik voetbal en ben druk bezig met krachttraining.  Op dit moment geef ik alle vijf lessen gedurende de hele week. Till The Ent hoopt jou snel te zien!

Cookies​

Ik gebruik cookies om u een zo fijn mogelijke ervaring te bieden op mijn website. Bij het gebruiken van de website gaat u akkoord met mijn privacybeleid.