BOOTCAMP

Wil jij sterker worden of een betere conditie krijgen? Dan is dit de les voor jou. Wij gaan ons bezig houden met krachttraining en uithoudingsvermogen. Dit doen wij door veel verschillende oefeningen zowel met je eigen lichaamsgewicht maar ook met materialen zoals: Kettlebells, barbells en dumbells. Ook maken wij vaak gebruik van de TRX. Zelf graag een yogamatje mee nemen en een flesje water. 60 minuten lekker trainen in de buitenlucht. Binnen deze les ga jij de doelen kunnen behalen!

BOXING BOOTCAMP

De boxing bootcamp, 45 minuten vol gas trainen en je zelf blijven uitdagen. Binnen deze les gaan wij ons bezig houden met boksen, krachttraining en onze conditie. Deze drie aspecten worden gecombineerd in een training. Binnen de les wordt er niet met elkaar gespard en trainen dus alleen maar met de juiste materialen waardoor alles veilig is/blijft. De materialen die wij vooral gebruiken zijn bokshandschoenen, pads en stootkussens. Een uitdagende les die vaak als pittig wordt ervaren. Jezelf goed tot het uiterste drijven is het gene wat er in deze les gebeurd.

Cookies​

Ik gebruik cookies om u een zo fijn mogelijke ervaring te bieden op mijn website. Bij het gebruiken van de website gaat u akkoord met mijn privacybeleid.